Palvelut

Kalustetun kontin hankinta on luova tilaratkaisu

Helsingin Konttikeskus Oy toimii Vuosaaren sataman alueella jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Myymme ja varustelemme merikontteja asiakkaiden tarpeisiin. Toimintamme on erityisen kustannustehokasta, olipa sitten kyseessä konttien maalaus, erilaiset rautarakennusyöt tai asennuspalvelu. Sama kustannustehokkuus pätee, jos kyseessä on kalustetun kontin hankinta. Tuotantotilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaren satamassa. Isossa hallissamme toteutamme asiakkaiden pienimmätkin toiveet säältä suojassa.

Kalustettu kontti on käytännöllinen

Kaikkein perinteisin käyttö on kontin toimiminen varastotilana. Mutta kalustetun kontin hankinta varastotilaksi voi vaatia yllättävän paljon sisustustöitä, riippuen siitä, täytyykö varastossa olla paksu lämmöneristys joko lämmitystä tai viilennystä varten tai täytyykö sisälle asentaa erikoishyllykköjä. Eritoten elintarvikevarastoa rakennettaessa täytyy rakentamisessa huomioida elintarvikelainsäädäntö.

Kontti työmaaparakkina on useille tuttu näky rakennustyömailta. Tällaisessa kontissa on aina ovi ja ikkunoita. Sisällä saattaa olla kiinteitä pöytä- ja hyllyrakennelmia ja kiinteä kattovalaistus. Toimistokontissa on hyvä olla paljon sähköpistokkeita. Kontin toimiminen näyttelytilana on myös aika yleinen käyttömuoto. Tällöin siinä saattaa olla esimerkiksi kokonaan alas asti kaatuva seinä tai isoja, jopa seinän kokoisia ikkunoita. Kalustetun kontin hankinta selostus- ja ajanottotilaksi urheilukentälle voi olla kustannustehokkaampi ratkaisu kuin pysyvä rakennelma. Kontti on helppo siirtää kilpailun jälkeen toiseen tapahtumaan.

Kontti on luova ratkaisu saunasta pukukoppiin

Kalustettu kontti voi tulla vastaan hyvinkin yllättävissä paikoissa. Joskus se voi toimia mitä mainioimpana saunana. Saunakontin rakentaminen vaatii ammattitaitoa ja rakennusmateriaalien tuntemusta. Lisäksi on erityisen tärkeää huolehtia saunakontin ilmanvaihdosta ja paloturvallisuudesta. Helsingin Konttikeskus Oy:n ammattilaisilla ovat rakennustekniikka ja turvallisuusstandardit hallussa.

Kontti voi myös toimia mitä mainioimpana uimakoppina uimarannalla. Tällöin siihen rakennetaan tavallisesti vankka väliseinä ja kahdet ovet. Ikkuna-aukot sijoitetaan yläosaan. Kesäaikana uimarannalla tai torilla voi nähdä myös kahvila- tai kioskikontin. Tällaisessa on aina paitsi ovi, myös tavallisesti ylös sadekatokseksi nostettavissa oleva ja lukittava palveluluukku.

Olipa sitten toivelistallasi varasto, toimisto, pukukoppi tai sauna, ota meihin yhteyttä. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa kaikissa kysymyksissä ja tekee kustannustehokkaan tarjouksen.